ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

 

Διατηρείτε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που την παραλάβατε. Η εταιρεία δεν θα κάνει δεκτή οποιαδήποτε επιστροφή την βαραίνει με το κόστος αποστολής.

Στις περιπτώσεις που επιθυμείτε αλλαγή του προϊόντος που αγοράσατε επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ  2382026898 ή email sales@georgala.gr  για να ενημερωθείτε για τη διαδικασία.

Προϋποθέσεις Επιστροφής:

  1. Το προϊόν δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί.
  2. Η επιστροφή πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών, από τη στιγμή της παραλαβής.
  3.  Το προϊόν πρέπει να συνοδεύεται απαραίτητα από τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα και την απόδειξη παραλαβής.
  4.  Απαραίτητη προϋπόθεση είναι τα προϊόντα να βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία και στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, δηλαδή να μην έχουν υποστεί φθορά ή ζημία. Η αποδοχή ή μη της επιστροφής, θα γίνει αφού πρώτα προηγηθεί ποιοτικός έλεγχος από την εταιρεία μας και εκτιμηθεί η κατάσταση των επιστρεφόμενων προϊόντων.
  5. Σε εκπτωτικά προϊόντα ΔΕΝ γίνεται επιστροφή χρημάτων παρά μόνο αλλαγή.
  6. Αν επιστρέψετε ένα προϊόν επειδή έχει γίνει λάθος στην αποστολή τότε τα έξοδα επιβαρύνουν το ESHOP www.georgala.gr , πρέπει ωστόσο να προηγηθεί επικοινωνία με την εταιρεία.

Όλες οι επιστροφές γίνονται προς:

ΟΝΟΜΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ: ΓΕΩΡΓΑΛΑ ΑΦΟΙ Ο.Ε.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ :ΕΓΝΑΤΙΑΣ 35

ΤΗΛΕΦΩΝΟ:2382026898

Πριν από οποιαδήποτε επιστροφή θα πρέπει πρώτα να έχετε επικοινωνήσει μαζί μας προκειμένου να καταγραφεί η κίνηση στα αρχεία μας, σε αντίθετη περίπτωση η επιστροφή δεν θα γίνεται δεκτή.

Η επιστροφή των χρημάτων πραγματοποιείται εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων που επιστρέφετε. Η κατάθεση των χρημάτων γίνεται από λογαριασμό μας στην Eurobank. Ενδέχεται να υπάρξουν κρατήσεις από την τράπεζα σας, και ενδεχόμενη καθυστέρηση, στην περίπτωση που ο λογαριασμός σας είναι σε τρίτη τράπεζα, εκτός της Eurobank. Η επιχείρηση μας δεν υποχρεούται να καλύψει τα έξοδα που χρεώνει (κατά τη συνήθη πρακτική των τραπεζών) ο χρηματοπιστωτικός οργανισμός που συνεργάζεται ο πελάτης κατά την λήψη των ποσών που επιστρέφονται.