Προφίλ

Η εταιρεία Γεωργαλά Αφοί Ο.Ε. ιδρύθηκε το 1988 στα Γιαννιτσά του νομού Πέλλας από τον Γεωργαλά Χ. Αντώνιο και τον Γεωργαλά Χ. Αργύριο με δραστηριότητα τα διαφημιστικά δώρα, είδη ατομικής προστασίας εργαζομένων, πυροσβεστικά είδη, πυρανίχνευση και αυτόματη πυρόσβεση, καθώς επίσης και εγκαταστάσεις υγραερίου και φυσικού αεριού (προπάνιο-βουτάνιο) σε επαγγελματικούς χώρους.

Αρχικά, η εταιρεία δραστηριοποιήθηκε στην παραγωγή και εμπορία διαφημιστικών ειδών, ειδών προστασίας εργαζομένων και ατομικής προστασίας. Από το 1997, ασχολήθηκε και με την εμπορία πυροσβεστικών ειδών. Λόγω της ταχείας ανάπτυξης της στο συγκεκριμένο τομέα, το 1999 πήρε άδεια λειτουργίας Βιοτεχνίας Αναγόμωσης και Επανελέγχου Πυροσβεστήρων παντός τύπου, καθώς επίσης και στην εμφιάλωση νέων πυροσβεστήρων.

Αρ. Άδειας Λειτουργίας: Φ14,2/1488/256
Αρ. Πιστοποίησης Αναγνωρισμένης Εταιρείας: PYR-LPR-410.06.077-COMP001-06-GRC
Αρ. Πιστοποίησης Αρμόδιου Ατόμου: PR-C-277

Έτσι, τα τελευταία δέκα χρόνια, η εταιρεία κατάφερε να αναπτυχθεί με ταχείς ρυθμούς σε τέσσερις τομείς: Διαφημιστικά προϊόντα και υπηρεσίες , Πυροσβεστικός εξοπλισμός και συστήματα, Είδη Προστασίας Εργαζομένων και Ατομικής Προστασίας, Εγκαταστάσεις Πυρανίχνευσης Αυτόματης Πυρόσβεσης, Υγραερίου και Φυσικού Αερίου. Το δίκτυο πωλήσεων είναι αναπτυγμένο γενικότερα στον ελλαδικό χώρο και κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα, λιανικής και χονδρικής πώλησης. Ο τομείς της λιανικής πώλησης απευθύνεται γενικότερα σε ιδιώτες και ειδικότερα σε επαγγελματίες, εργοστάσια, βιομηχανίες τροφίμων και δημόσιες επιχειρήσεις.

Το 2010, μπαίνει σε μια νέα δραστηριότητα ,στην εισαγωγή ειδών οδοποιίας, και ξεκινάει μια συνεργασία με δημόσιους φορείς και συμμετέχει σε μεγάλα έργα.

Το 2013, μπαίνει δυναμικά στην παραγωγή επαγγελματικού ρουχισμού και εξοπλισμού στις βιομηχανίες τροφίμων όπως και άλλων ενδυμάτων και υποδημάτων ασφαλείας.

Το 2015, η εταιρία περνάει στα χέρια των νεότερων μελών της οικογένειας στον Μπάμπη Α. Γεωργαλά και στον Γιώργο Α. Γεωργαλά. Προσθέτει στο δυναμικό της εξειδικευμένους μηχανικούς και ειδικεύεται πλέον στον τομέα της κατασκευής συστημάτων κατάσβεσης και ανίχνευσης πυρκαγιάς σε βιομηχανικούς χώρους.

Το 2018, η εταιρία έχοντας κατακτήσει ένα μεγάλο μερίδιο αγοράς τόσο στα είδη προστασίας εργαζομένων και στον εξοπλισμό βιομηχανίας όσο και στο διαφημιστικό ρούχο.

Όσον αφορά τον τομέα της χονδρικής πώλησης, η εταιρεία έχει δημιουργήσει αποκλειστικούς αντιπροσώπους σε διάφορες πόλεις της Βορείου Ελλάδος. Η Γεωργαλά Αφοί Ο.Ε., μετά από μια πετυχημένη πορεία επί σειρά ετών στους ανωτέρω τομείς, έχει καταφέρει να αναπτύξει συνεργασίες με μεγάλες επώνυμες ελληνικές και ευρωπαϊκές επιχειρήσεις. Στόχος της εταιρείας μας είναι η προσφορά προϊόντων και η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

image00008